ARTIKEL UIT Kerkbode
nummer


47

datum uitg.


21-nov-2008


Kerstmarkt

Frieschepalen - Ja, het is weer zo ver, kinderkoor ‘Joyfull’ uit Frieschepalen organiseert dit jaar ook weer een Kerstmarkt voor een goed doel. U/jij bent van harte uitgenodigd op zaterdag 13 december in de ‘Paedwizer’. De markt is van 13.00 tot 16.00 uur.Het gaat om een 7-jarig meisje ‘Emma’, zij is meervoudig gehandicapt en niet in staat te communiceren. Ze kan geholpen worden d.m.v. dolfijnentherapie op Curašao, maar dit kost echt heel veel geld. Het kinderkoor heeft talloze acties bedacht om financieel te helpen, waaronder de Kerstmarkt.

Wat kunt u verwachten?
Als eerste wordt er goed gedacht aan de inwendige mens, er is koffie, cake, snert en nog veel meer, dus kom vooral met een lege buik. Ook zijn er allemaal kerstartikelen te koop voor een spotprijs.
Vergeet vooral de leuke spellen niet die er zijn. Ook voor de oudere jeugd is er van alles te doen, zoals airhockey, biljart etc. Voor de kleintjes is er ook genoeg te doen en er is een springkussen.

Dus, komt u ook en helpt u Emma naar de dolfijnen? Als u niet kunt komen, mag u ook een bedrag storten op haar dolfijnenrekening: 113605889. Wilt u meer weten, kijk dan op www.helpemma.nl of op www.kinderkoorjoyfull.nl

Schrijft u het alvast op in uw agenda?
Tot ziens!